Audio podcast van ons eerste try-out webinar van Deloitte “Toekomst van zorg”. De ambitie is om een serie ‘positive future affair’s edities te maken. Met een positieve insteek kijkend naar belangwekkende onderwerpen, in de wetenschap dat de (kritische) uitdagingen die er liggen al aandacht genoeg krijgen 😉 

Samen met Marly Kiewik (Deloitte) ging ik in gesprek met Ronnie van Diemen (Inspecteur Generaal van IGJ), Ingrid Widdershoven (Bestuurder Koraal), Angelien Sieben (Verpleegkundig Directeur Kwaliteit en veiligheid, Radboudumc), Egon Hoppe en Marco Walhout (beiden van Deloitte). 

Onderwerpen als tekorten aan geschoold personeel, werkdruk, digitalisering en ander wijze van vertrouwd verantwoorden kwamen hierin aan bod. 

Toekomstige webinars zullen langer en interactief zijn (deze aflevering leerde ons nu al dat 2 x 15 minuten écht te kort is), met én over patiënten en hun mantel, (jonge & oude) artsen, robotisering, digitale vaardigheden, opleiding en bij-nascholing zullen zijn. 

We horen graag uw feedback. De video’s er van komen deze week online.

Beluister deze en mijn andere podcasts via Apple Podcast (NL & ENG) , Spotify (NL & ENG).