Volgens Jeroen Tas wordt de spiegel in de badkamer wordt de spiegel van je gezondheid, meer een ‘digital twin’. Jeroen is de Chief Innovation en Strategy Officer van Philips. Naast vele andere rollen legde bij Citybank de basis voor telebankieren en is medeverantwoordelijk voor de shift die Philips momenteel maakt naar een bedrijf wat zich volledig richt op de medische toepassingen, waarbij data een voorname rol speelt.

Ik heb in mijn “Radboud-tijd’ veel en prettig samen met Jeroen (op twitter) op het innovatie-vlak mogen doen, zoals onder andere verkenningen op het vlak van diabeteszorg, en we delen in dat kader op veel gebieden een zelfde mening. In dit gesprek in deze podcast-serie kwamen informatieveiligheid, standaardisatie, schaalbaarheid maar ook ondernemerschap aan de orde. Vol passie vertelt Jeroen over hun ambitie en tocht, op weg naar het maken van een impact voor een wereldwijde doelgroep patiënten.

Veel van de onderwerpen in deze podcast komen tevens aan bod in mijn jongste boek

Veel van de onderwerpen in deze podcasts komen tevens aan bod in mijn jongste boek. De podcasts zijn te beluisteren en te abonneren via Apple Podcast (NL & ENG) , Spotify (NL & ENG) en vele andere platforms.