Menu Home

Innovatie voor de zorg bedacht ? : doe de HIP !

Recent lanceerden wij samen met aantal andere partijen de Healthcare Innovation Portal, voor ons kortweg de HIP.

Healthcare Innovation Portal from MAD on Vimeo.

Wat innovatoren er mee kunnen doen is een quick scan volgen op het mede door ons ontwikkelde https://www.healthcareinnovationportal.nl/hip/
Die quick scan is niet alleen gratis maar geeft ook gelijk mooie adviezen. Mocht men dan verder willen dat bestaat de mogelijkheid om een volledige scan doen tegen betaling. We hebben de HIP samen met een de andere founders laten maken omdat wij erg veel verzoeken krijgen aan de ene kant die nog niet volwassen genoeg zijn, of die een aantal wezenlijke componenten over het hoofd hebben gezien (patienten betrokkenheid om er maar eens één te noemen).

Wat we merken is dat als innovatoren de scan gedaan hebben er ofwel een aantal wezenlijke aktiepunten uit halen die ze over het hoofd gezien hebben of nog aandacht verdienen, danwel dat men met de output ervan eenvoudiger aan tafel bij banken, adviesorganen aan tafel zit.

Onze rol als REshape is vooral de zorg veranderen oa dmv innovatie aan te jagen (in eerste instantie voor onze patienten) we zijn geen (extern)adviesburo, noch markting agency. Wel willen we graag aan tafel zitten met innovaties die patienten meer als partner in positie brengen uiteraard, maar dan wel voorzien van de output van onze eigen HIP 😉

Hetzelfde geldt voor een de meeste andere founders. https://www.healthcareinnovationportal.nl/hip/partijen_achter_hip/

Categorieën:Uncategorized

Lucien Engelen

nl.linkedin.com/in/lucienengelen/
@lucienengelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: