Menu Home

May the force be with you.

Sometimes you don’t have to say anything, just be quiet, just appreciate that there is life. Thinking about how you can help others for whom thát is not certain (anymore). How to convey that small things sometimes make a bigger difference than big things and thus being of greater importance.

Going to bed with that thought in your mind and getting up in the morning again and just doing it, in stead of talking about it, can make the difference.

Make a difference instead of wanting to make a difference. It is sometimes as easy as a hand on a shoulder, a glass of water to someone in the waiting room, often it is simple, often it is not easy however.

“Fighters” like Jip will always continue to inspire us and that is beautiful. They live on, in us, for us and with us.

Make a difference, do something: tomorrow!

 

Dutch :

Soms moet je gewoon niets zeggen, gewoon stil zijn, blij zijn dat er leven is. Nadenken over hoe je anderen kunt helpen voor wie dat niet (meer) vanzelfsprekend is. Hoe uit te dragen is dat ook kleine dingen soms een groter verschil maken dan grote dingen en daarmee dan weer groots kunnen zijn.

Met die gedachte in bed stappen en de dag er na er gewoon iets aan doen, in plaats van er over te (blijven) praten of nadenken, is belangrijk.

Máák het verschil in plaats van het verschil te wíllen maken. Het zit soms al in een hand op een schouder, een glas water voor iemand in de wachtkamer. Het is simpel, maar niet makkelijk zeg ik wel eens.

Vechters als Jip zullen ons altijd blijven inspireren en dat is dan weer mooi. Ook zo leven ze voort, in ons, voor ons en met ons.

Maak het verschil, doe iets : morgen !!

 

Is was just me, with my thoughts...Is was just me, with my thoughts…

Categorieën:Uncategorized

Tagged as:

Lucien Engelen

nl.linkedin.com/in/lucienengelen/
@lucienengelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: